Aquest cap de setmana, el Parc d’Atraccions del Tibidabo acull la festa ‘Un estiu sense barreres’

El Parc d'Atraccions Tibidabo celebrarà un any més la festa "Un Estiu sense Barreres" que tindrà lloc el proper dia 26 de maig de 2011, a partir de les 10 hores. Aquesta iniciativa, que enguany arriba a la setzena edició, és oberta per a tothom però està dirigida especialment dirigida a persones amb necessitats especials. L’objectiu és que aquestes persones puguin gaudir de les instal•lacions del parc en igualtat d’oportunitats, per això se’ls en facilita l’ús si és necessari.
Aquest dia el parc compta amb la col•laboració de més de 80 voluntaris de diferents associacions, entre les que hi ha la Creu Roja i Voluntaris 2000.
El Parc d’Atraccions del Tibidabo aprofita aquesta festa per presentar els avenços aconseguits en les instal•lacions del parc en matèria d’accessibilitat i mobilitat. Als darrers anys s’han presentat millores com la renovació de la web del Tibidabo amb AA; la instal•lació d’ascensors panoràmics per salvar els desnivells del parc; la disponibilitat de cadires mòbils per adaptar el Museu d’Autòmats i el Funicular del Tibidabo; la renovació de l’accés dels Miradors i del Magatzem de les Bruixes i els Bruixots per fer-los accessiblse; i la contractació d’autobusos adaptats per fer accessible el transport, entre altres. Així mateix, les darreres instal•lacions instal•lades com el Dididabo, l’Edifici Cel, el Marionetarium, la sala d’Exposicions i els Miramiralls són accessibles.
Les persones amb necessitats especials que vulguin acostar-se al Tibidabo a gaudir d’aquesta festa han de fer una reserva prèvia enviant un correu electrònic a comercial@tibidabo.net. També podeu demanar més informació trucant al telèfon 93 211 79 42.