Presentació de la Comunitat Virtual IODisgital

El proper 6 de novembre, a l’Auditori de l’ONCE (Gran Via de les Corts Catalanes, 400, Barcelona), entre les 9 i les 14 h, tindrà lloc la presentació de la Comunitat Virtual IODisgital, projecte en el qual ECOM està participant juntament amb la Fundació Pere Tarrés, el Grup d’Investigació en Tecnologies Audiovisual i Multimèdia de l’Escola d’Enginyeria de La Salle, la Xarxa CEPACC i la Fundació Koine-Aequalitas.

IODisgital és un projecte que té per objectiu potenciar l’ús de les noves tecnologies i la igualtat d’oportunitats entre les persones amb discapacitat. Aquest projecte, que hores d’ara encara s’està acabant d’ultimar, es concretarà en la creació d’un espai web amb informació adreçada a persones amb discapacitat i alhora gestionada per persones amb discapacitat, i amb continguts per donar resposta a les necessitats i interessos d’aquest col·lectiu, així com amb una comunitat virtual, amb eines d’intercomunicació totalment accessibles.

Les persones interessades en assistir a aquesta jornada podeu formalitzar la inscripció contactant amb ECOM, en el telèfon 93 451 55 50 o bé enviant un correu electrònic a comunicacio1@ecom.cat