La Taula promou la campanya ‘Donem el millor de nosaltres’, per a l’eradicació de la pobresa

En motiu del Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa, que se celebra el proper 17 d’octubre, la Taula del Tercer Sector, de la qual forma part la Confederació ECOM Catalunya, està impulsant una campanya sota el lema ‘Donem el millor de nosaltres’. L’objectiu de la campanya és sensibilitzar la ciutadania catalana de la realitat que pateixen 1,5 milions de ciutadans del nostre país, és a dir, 1 de cada cinc catalans.

La pedra angular d’aquesta campanya és el web www.donemelmillordenosaltres.cat, en el qual es poden trobar dades sobre la pobresa, programes innovadors de les entitats i els nostres compromisos contra la pobresa així com les demandes que fem a les institucions. A banda del portal, la campanya de comunicació també inclou un espot i falques publicitàries que s'emetran a les cadenes públiques catalanes, anuncis en premsa, cartells i difusió mitjançant les xarxes socials.

ACTE INSTITUCIONAL

Aquesta campanya conduirà a un acte institucional, que tindrà lloc el proper 17 d’octubre, a les 18 h., al Teatre Zona Nord de Ciutat Meridiana de Barcelona (Av. Rasos de Peguera, 19-25), en què les 29 federacions membres de la Taula del Tercer Sector Social signaran el Manifest del 17 d’octubre contra la pobresa, en presència del president de la Generalitat, José Montilla, i dels líders de les altres formacions polítiques.